Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от milchoto Покажи съобщение
    явка за тази димитровградската не си ли чувал нещо
    Точно я разглеждах, ама като й гледам волана, май джантите ще са най хубавото нещо в нея. Жалко че май са 16ки, можех да предложа бартер на джамбазина.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
      Точно я разглеждах, ама като й гледам волана, май джантите ще са най хубавото нещо в нея. Жалко че май са 16ки, можех да предложа бартер на джамбазина.
      да имено волана ме претенсява най много ама като гледам другите все си мисля че са ги вапцали
      VW PASSAT 2.0,ASTRA F 1,7D,ALFA 156 2.0TS,C124 16V,GRAND CHEROKE 2.5TD,E124 2.0,W210 2.0,АР 159 1.9 JТDМ

Comment

• Ще мина да я видя утре дано ключа да е там да я чуя. Колкото до "хасковската" изглежда ми доста каране на пръв поглед е "захабеничка".
        Alfa romeo 159 2.4 Jtdm

Comment

• Първоначално публикувано от GGA Покажи съобщение
          Ще мина да я видя утре дано ключа да е там да я чуя. Колкото до "хасковската" изглежда ми доста каране на пръв поглед е "захабеничка".
          нямам идея за 159 четох кометари че лесно се захабявало кормило затова питам,иначе се нагледах на алфи с нереални нови кормила направо си личи как са боядисвани прясно

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

Първоначално публикувано от GGA Покажи съобщение
          Ще мина да я видя утре дано ключа да е там да я чуя. Колкото до "хасковската" изглежда ми доста каране на пръв поглед е "захабеничка".
          кадето са копчета за прозорците на вратите и те ли се "белят" лесно или е признак на втръсната кола,4е гледам 4е здраво се чернеят панелите на вратите и
          VW PASSAT 2.0,ASTRA F 1,7D,ALFA 156 2.0TS,C124 16V,GRAND CHEROKE 2.5TD,E124 2.0,W210 2.0,АР 159 1.9 JТDМ

Comment

• Мисля че е от по-светлия интериор и се вижда лесно нацапанато, но от снимка толкова от мен
            Alfa romeo 159 2.4 Jtdm

Comment

• Първоначално публикувано от GGA Покажи съобщение
              Мисля че е от по-светлия интериор и се вижда лесно нацапанато, но от снимка толкова от мен
              аз го питах за това и ми каза че е обелено не е мръсно

Comment

• Ако технически колата е подържана редовно, мисля че ще е наред.Ще трябва да я видиш на живо за повечко информация

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

Мисля че е от теглото на собственика ще видия утре да ли е много зле. За километража съм сигорен за поне 50к. назад.
                Alfa romeo 159 2.4 Jtdm

Comment

• Въпросът с воланите е коментиран многократно .. Не само в тази тема. Има доста случаи на коли под 100к с протрити и олюпени волани.
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ами ето, хубава кола на висока цена. И даже не е фейслифт, въюреки, че е 2008ма, също като моята.
                    Вероятно е производство края на 2007ма, трянва да се види по вин. Но изглежда страхотно.

Единствено ме притеснява колко е смачкана шофьорската седалка. Пак ще дам пример с моята - на 125к реални е, аз съм близо 120кила и не е мръднала. Доста хора ми знаят колата и могат да потвърдят.
                    Явка, фейса е от 2009, новия 210коня мотор е от 2007 юни месец нататък.
                    Твоята е с фейсово табло щото е ТИ.
                    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                    ex Alfa 156 1,9 JTD
                    ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                      Явка, фейса е от 2009, новия 210коня мотор е от 2007 юни месец нататък.
                      Твоята е с фейсово табло щото е ТИ.
                      Тука вече ще споря.
                      Фейслифта е презентиран ма Женевското изложение, Март 2008ма и влиза в продажба през лятото.
                      2009 добавят турбо бензиновия мотор.

А моята не е с фейслифтово табло, с ТИ табло е, което при фейслифта се появява като опция за поръчка без колата да е ТИ. Освен това на мене врътките на климата са ми си старите.
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• 159 2.4 JTDm 210 hp

Е не спорете сега , трябва да се види колата ,като гледам джантите,окачването и тн. може да малък добре изглеждаш сбирщайн.
                        Alfa romeo 159 2.4 Jtdm

Comment

• А каква е разликата в таблата? Някой може ли да качи снимки за сравнение?

Comment

• Здравейте,

Търся мнение за тази 159ка, ако някой я е гледал: http://cars.bg/c1211839 . Другият ми вариянт е една 156ца, фейс, 2.4 jtdm от форума. Наясно съм, че няма много екстри, двигателят не ме притеснява, тъй като не си падам по-високите скорости.

Comment

• 156-цата е триста хиляди пъти по-добре !
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ами ето, хубава кола на висока цена. И даже не е фейслифт, въюреки, че е 2008ма, също като моята.
                                Вероятно е производство края на 2007ма, трянва да се види по вин. Но изглежда страхотно.

Единствено ме притеснява колко е смачкана шофьорската седалка. Пак ще дам пример с моята - на 125к реални е, аз съм близо 120кила и не е мръднала. Доста хора ми знаят колата и могат да потвърдят.
                                Именно колата ще е на поне 250-300 000+++ км
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X